DCP VERSIONING

Bestaande DCP’s kunnen door NCP Holland worden aangepast. Zo is het mogelijk leaders te vervangen of toe te voegen of een DCP te voorzien van een ander (dub) geluidspoor. Het toevoegen van één of meerdere ondertitelsporen aan de DCP is een andere manier om de film geschikt te maken voor vertoning in verschillende landen.

Dankzij het samengaan van digitaal filmlab Nedcipro en het gerenommeerde ondertitelbedrijf Holland Subtitling kan NCP Holland een ongekend veelzijdige ondertitel-service bieden die strekt van het maken van de vertaling tot het afleveren van de DCP met ondertitel-supplement. Ook videomateriaal dat op tape of ‘file based’ wordt geleverd kan door NCP Holland worden voorzien van ondertiteling. De mogelijkheden die Nedcipro en Holland Subtitling op dit gebied kunnen bieden zijn ongeëvenaard.

NCP Holland is gespecialiseerd in het ondertitelen van 3D films. Zowel statische 3D ondertiteling, waarbij alle ondertitels dezelfde positie in de ‘diepte’ krijgen, als dynamische 3D ondertiteling waarbij voor elke ondertitel de ideale plaats wordt bepaald is mogelijk.