DCP MASTERING

NCP Holland beschikt over een zeer snelle infrastructuur met krachtige data servers en render machines die het mogelijk maakt in zeer korte tijd Digital Cinema Packages (DCP) te masteren.
2K, 4K, 3D stereoscopisch, NCP Holland kan alle soorten DCP’s leveren.

De twee projectiezalen van NCP Holland zijn uitgerust met verschillende Digital Cinema servers en projectoren voor de eindcontrole van DCP’s. Op het grote scherm kunnen ook kleurcorrecties en kleurconversies naar ‘X’Y’Z, de kleurruimte voor digitale bioscoop-projectie, worden uitgevoerd en beoordeeld of kaderaanpassingen worden gemaakt.

Door de invoering van digitale projectie in de bioscopen zijn er meer mogelijkheden om naast speelfilms, trailers en commercials ook documentaires, korte films en ‘alternative content’ op het grote doek te vertonen. Dankzij geavanceerde techniek en ruime ervaring kan NCP Holland DCP’s maken vanuit veel verschillende soorten bronmateriaal. Neem contact met ons op als je meer wilt weten over de mogelijkheden die er zijn om je film geschikt te maken voor vertoning in de bioscoop.